Sinterklaas bij STB

Sinterklaas bij STB

Wanneer: woensdag 21 november 2018

Hoe laat: van 18:00 tot 19:00

Op woensdag 21 november hebben wij Sinterklaas en zijn pieten bij STB uitgenodigd. Hopelijk gaat sinterklaas en zwarte piet dit redden want ze hebben zoveel werk om al de kinderen te bezoeken. Sinterklaas en de pieten komen speciaal bij STB op bezoek om naar de kinderen te luisteren en hen toe te spreken. Zijn reis legt hij af voor de jeugd van STB. De pieten en Sinterklaas zouden het héél leuk vinden als zoveel mogelijk kinderen aanwezig zouden zijn. Als verrassing heeft Sinterklaas ook een kleine attentie voor de kinderen.

De mini b en c pupillen hebben op 21 november pietentraining in de zaal. Voor deze training mogen zij zich verkleden. Na de training verzamelen alle pupillen zich bij dr Joep. Hier krijgen zij iets te drinken en wat lekkers. Ook de A-pupillen zullen na de training aansluiten. De pieten verwelkomen de A-pupillen en nemen eventuele tekeningen, versjes, etc. in ontvangst, zodat de Sint deze later kan lezen. Ook mag er worden opgetreden, gedanst en gezongen!!

Wil je optreden voor de Sint of komt je broertje of zusje mee laat dit even weten? Geef dit dan door aan Alice of Silke (de van Tess en Saar en mama van Rico en Luca).

Zijn er vragen? Neem dan contact op met:
Edwin (papa Julian)
Frederique (mama Indy)
Nathalie (mama Lara)
Silke (mama Rico en Luca)
Winna (mama Beniamino en Ilario); of
Alice (mama Tess en Saar)

Sponsoren

Sponsoren

LK Cross 2018

© 2013 STB Landgraaf  |  Alle rechten voorbehouden  |  Disclaimer | Privacyverklaring
Website door: Webstudio 7