Clinic Loopgroepbegeleider

Beste STB’ers

De trainingen die door STB worden verzorgd worden allemaal mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Maar onze vrijwilligers zijn door omstandigheden niet altijd in staat om bij de trainingen aanwezig te zijn waardoor het voor kan komen dat er geen begeleider voor een loopgroep is. Dit is vervelend en geen gewenste situatie. Als STB willen we ervoor zorgen dat bij iedere training een begeleider aanwezig is en zijn we dus op zoek naar versterking van het loopgroepbegeleidersteam.

Zou jij ook wel eens een loopgroep willen begeleiden? En wil je hiermee kennis maken?

In het najaar wordt bij ons een clinic georganiseerd die bestemd is voor een beginnende loopgroepbegeleider. Heb je interesse in deze clinic stuur dan een mail naar [email protected] of bel met Annick Ploumen (06-108978) . De precieze datum en aanvang van de clinic is nog niet bekend, maar deze zal t.z.t. worden gecommuniceerd met de mensen die geïnteresseerd zijn.

De deelname aan de clinic is vrijblijvend. Er zijn géén verplichtingen verbonden aan het deelnemen aan de clinic. Ook als je niet iedere week een loopgroep kan begeleiden en je hebt toch interesse kan er altijd in onderling overleg een oplossing worden gevonden in bijvoorbeeld een roulatieschema.

Het Bestuur

Sponsoren

Sponsoren

© 2013 STB Landgraaf  |  Alle rechten voorbehouden  |  Disclaimer
Website door: Mitchell Online.