Volg STB
Image Alt

BELANGRIJK: STB CLUBDAG MET RUDY’S, WIJZIGING TRANINGSLOCATIES EN CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

BELANGRIJK: STB CLUBDAG MET RUDY’S, WIJZIGING TRANINGSLOCATIES EN CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

In dit bericht de aandacht voor een aantal belangrijke zaken:

  • STB Clubactiviteitendag zondag 10 oktober a.s.
  • STB Hellingproof (Bergloop) zondag 10 oktober a.s. (onderdeel van de Clubactiviteitendag)
  • Wijziging trainingslocaties vanaf maandag 4 oktober a.s.
  • Clubkampioenschappen jeugd zondag 3 oktober a.s.

STB Clubdag
Heb jij je al aangemeld voor de STB Clubactiviteitendag van zondag 10 oktober 2021? Als je dat nog niet hebt gedaan, aanmelden kan t/m 3 oktober a.s. via de website van STB. Ga naar: www.stblandgraaf.nl en op de hoofdpagina komt in de header een aanmeldknop voorbij. Als je op de aanmeldknop klikt opent het aanmeldformulier en kan je je aanmelden.

De STB Clubactiviteitendag ziet er dit jaar anders uit dan in andere jaren. De activiteiten, met uitzondering van de Bergloop, starten om 14:00 vanaf de Parkeerplaats bij Tennisvereniging TCN (naast onze oude Cooperbaan). Claudia neemt wandelaars mee voor een mooie route door de Brunssummerheide. En er zullen een aantal groepen een rondje gaan hardlopen. Voor de hardlopers geldt dat het aantal groepen en de snelheid van de groepen bepaald wordt aan de hand van deelnemers die zich inschrijven. Er wordt voor gezorgd dat iedereen aan kan sluiten.

Na afloop van de sportieve activiteiten hebben jullie de tijd om je thuis op te frissen.

Vanaf 16:00 uur (inloop vanaf 15:30 uur) komen we weer samen voor een gezellige feestmiddag bij Café Dierks op de Hoogstraat 65 in Landgraaf. Hier kunnen we onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de gezelligheid die we met z’n allen waarschijnlijk zo gemist hebben. Dit jaar wordt het eten verzorgd door restaurant Rudy’s uit Schaesberg. Rudy’s komt met een Foodtruck van waaruit hij diverse lekkere hapjes voor ons maakt.

De kosten voor de feestmiddag zijn € 15. Deze € 15 is voor het eten van Rudy’s. Daarnaast ontvangt elke deelnemer aan de feestmiddag 2 consumpties.

Heb jij je nog niet aangemeld. DOE DAT DAN NU!!

Wil je nog meer informatie over de STB Clubactiviteitendag ga dan naar: //stblandgraaf.nl/clubdag/ of mail naar [email protected].

Op zaterdag 25 september zijn de nieuwe van het kabinet ingegaan. Een van deze maatregelen betreft het hebben van een geldig Corona toegangsbewijs bij het betreden van horecagelegenheden. Een geldig Coronatoegangsbewijs is het vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs. Wil je na deelnemen aan de feestmiddag vergeet dan je Coronatoegangsbewijs niet!

 

STB Hellingproof

Als onderdeel van de STB Clubactiviteitendag wordt dit jaar ook de Hellingproof (de oude beruchte STB Bergloop) georganiseerd. Als je aan de Bergloop wilt deelnemen meld je dan ook aan via de website. Ga naar: www.stblandgraaf.nl en op de hoofdpagina komt in de header een aanmeldknop voorbij. Als je op de aanmeldknop klikt opent het aanmeldformulier en kan je je aanmelden. Deelname aan alleen de Hellingproof (Bergloop) is mogelijk en is gratis!

Nog voordat de term trailrun was bedacht, hielden veel STB-ers zich bezig met berglopen.

Nu is er goed nieuws: tijdens de STB Clubactiviteitendag wordt de traditionele Bergloop in een nieuw jasje gestoken en wordt deze weer georganiseerd onder de naam: De Hellingproof.

Deze tijdloop wordt gehouden op een groot deel van het historische bergloopparkoers. Start en finish liggen op nagenoeg dezelfde plek als ‘vroeger’. Van het laagste punt (Rode Beek) naar het hoogste punt (Cooperbaan) van de Brunssumerheide. Er wordt als vanouds individueel om de minuut gestart. Uiteraard helemaal volgens de coronaregels. Het parkoers is ca. 4 kilometer lang. Via 7 steile tot zéér steile hellingen wordt een totaal hoogteverschil van ca. 200 meter overwonnen.

Alle deelnemers dienen om 12 uur te verzamelen bij de voormalige Cooperbaan. Deze ligt aan de Schachtstraat te Landgraaf, nabij de tennisvelden van TCN. Er wordt gezamenlijk ingelopen van finish- tot startplaats.

Elke STB-er kan zich opgeven voor dit bijna buitenlandse avontuur op de ‘eigen’ Brunssumerheide. Test jezelf, beste loopsters en lopers en ondervind hoe Hellingproof je bent! Natuurlijk zijn ook gasten/niet-leden van harte welkom.

Inschrijven kan door middel van inschrijving via de website en een mailbericht of een appbericht aan:
Wim van der Linden
06-16638356
[email protected]

 

Wijziging trainingslocaties vanaf maandag 4 oktober a.s.

Zoals jullie wellicht al hebben gemerkt wordt het steeds vroeger donker. Zoals ieder jaar wijzigen daarom gedurende de herfst de trainingslocaties om op een veilige manier te kunnen blijven trainen. De trainingslocaties wijzigen vanaf maandag 4 oktober a.s.

Maandagtraining: géén wijziging, start om 18:30 vanaf Ter Waerden.
Dinsdagtrainingen: start om 18:30 vanaf Mengelers in Schaesberg.
Woensdagtraining: start om 18:30 vanaf Mengelers in Schaesberg.
Donderdagtraining: géén wijziging, training om 18:30 op Ter Waerden.
Zaterdagtraining: géén wijziging, training om 09:00 vanuit de Exdel/Vlekkenkamp.

Voor de jeugd zijn er géén wijzigingen in de trainingslocatie. Alle trainingen vinden plaats op ter Waerden of in de zaal op ter Waerden of voor de jongste pupillen, vanaf 1 november, in de zaal op ter Waerden. Meer informatie over het trainen in de zaal kan bij de jeugdtrainers worden ingewonnen.

 

Clubkampioenschappen

Normalerwijs werden met de STB Clubactiviteitendag ook de jeugd clubkampioenschappen gehouden. Dit jaar is dit anders. De STB jeugd Clubkampioenschappen worden gehouden op zondag 3 oktober a.s. van 10:30 tot ongeveer 13:30 uur op Ter Waerden. Hoe meer aanmoediging voor de jeugd hoe leuker! Neem een kijkje!