Volg STB
Image Alt

Samen met STB voor Hoop

Samen met STB voor Hoop

Samen met STB voor Hoop deel 2

In het vorige clubblad heeft al een stukje gestaan over de STB en de Samenloop voor Hoop op 22 en 23 juni 2019. Ondertussen zijn er een aantal vorderingen geweest waarover ik jullie graag op de hoogte wil stellen. Vooraf roep ik jullie allemaal op om jullie aan te melden voor deelname aan de 24 uurs wandelestafette. Aanmelden kan via [email protected]. Deelname kost € 15 per persoon. Het inschrijfgeld wordt gebruikt voor het onderzoek naar kanker te steunen en is dus voor een goed doel. Nadat ik alle aanmeldingen heb ontvangen via mail ontvangen jullie meer informatie. Geef in je mailtje aan op welk tijdstip je graag zou willen lopen en hoelang je zou willen lopen. De start is op zaterdag 22 juni om 13:00 en de Samenloop eindigt op zondag 23 juni om 13:00.

De activiteiten van STB vóór en tijdens de Samenloop voor Hoop

STB is erg betrokken bij de Samenloop voor Hoop. We organiseren zelf en zijn betrokken bij 3 activiteiten:

  1. Sponsorloop op de atletiekbaan;
  2. Ophalen van de vlag; en
  3. Deelnemen aan de 24 uurs wandelestafette.

Sponsorloop op de atletiekbaan

2 jaar geleden heeft STB een sponsorloop georganiseerd om geld in te zamelen voor de Samenloop voor Hoop. Dit was toen een groot succes. Daarom hebben wij dit jaar ook besloten om weer een sponsorloop te organiseren. Dit jaar zal deze plaatsvinden op 12 juni van 18:30 tot 20:00. Deze sponsorloop is op de trainingstijden van de senioren en van de pupillen en deze sponsorloop zal daarom ook een vervangende training zijn. De bedoeling is om je te laten sponsoren per gelopen rondje, maar je laten sponsoren voor een vast bedrag mag natuurlijk ook. Op deze manier willen wij geld ophalen voor de Samenloop voor Hoop zodat wij dit op 22 juni kunnen overhandigen. Dus vraag opa’s, oma’s, papa’s, mama’s, ooms, tantes en andere familieleden om je te sponsoren voor dit goede doel!!

Ophalen van de vlag

STB is dit jaar weer gevraagd om de vlag van de Samenloop voor Hoop op te halen. Dit houdt in dat wij vanaf Sportpark Strijthagen vertrekken en dat wij met de vlag van de Samenloop voor Hoop naar onze atletiekbaan in Waubach rennen. Dit allemaal onder begeleiding van een groep motoren van het HOG chapter. Onderweg halen wij bij diverse supermarkten cheques op die wij op onze atletiekbaan overhandigen aan de organisatie van de Samenloop voor Hoop. Het ophalen van de vlag vindt plaats op 22 juni. De start is om 11:00, maar wij verzamelen om 10:45 bij de parkeerplaats van Sportpark Strijthagen. Je hoeft je voor het ophalen van de vlag niet aan te melden. Voor de senioren vervalt op 22 juni de reguliere training en zal het ophalen van de vlag als vervangende training dienen. Voor de pupillen bestaat de mogelijkheid om vanaf Sportpark Strijthagen mee te lopen of om onderweg bij een van de locaties waar wij de cheques ophalen aan te sluiten en mee te rennen naar Sportpark ter Waerden. Voor de pupillen volgt er meer informatie via de trainers.

Deelnemen aan de 24 uurs wandelestafette

Om ook dit jaar weer deel te kunnen nemen aan de Samenloop voor Hoop willen wij weer een team samenstellen. Dit team loopt 24 uur in estafette waarbij de ene loper(s) de andere loper(s) aflost. Graag willen wij met zo veel mogelijk STB’ers een team vormen. Wil je meedoen stuur dan een e-mail naar [email protected]. Geef in de e-mail aan of je een voorkeur hebt voor een tijdstip waarop je graag wilt lopen en hoe lang je wilt lopen. Natuurlijk mag ook een vriend, vriendin, neef, nicht of een ander familielid of kennis met STB meelopen! Zodra ik  inzichtelijk heb wie er allemaal deel willen nemen aan het STBvoorHoop team ga ik een tijdsplanning opstellen om de 24 uur ingevuld te krijgen en ga ik ons team inschrijven waarna iedereen zich via de website van de Samenloop kan aanmelden.

Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om deel te nemen aan dit evenement en het onderzoek naar kanker te steunen!! Iedereen kent wel iemand die kanker heeft, kanker heeft gehad of de strijd tegen kanker heeft verloren. Doe daarom mee en steun het onderzoek naar kanker zodat meer mensen de strijd tegen kanker kunnen overwinnen!!

Aanmelden voor het STBvoorHoop team kan tot en met 17 mei.

De Samenloop start om 13:00 op 22 juni en eindigt 23 juni om 13:00.