Volg STB
Image Alt

Update Coronavirus dd. 17-05-2021 – Hervatten trainingen senioren

Update Coronavirus dd. 17-05-2021 – Hervatten trainingen senioren

Beste leden,

Zojuist heeft het kabinet de aangekondigde versoepelingen definitief bevestigd. Dit betekent dat wij de trainingen van de senioren weer kunnen hervatten! Hier zijn wij heel erg blij mee. Concreet betekent dit het volgende:

  • De maandagavond zaaltraining in de zaal onder leiding van Marjo zal weer worden hervat vanaf 7 juni om 19:00. Aanmelden voor deze training is verplicht! De maandagavondgroep heeft een appgroep waarin de aanmeldingen plaatsvinden. Indien je wenst toegevoegd te worden aan deze groep om deel te nemen stuur dan een mail naar [email protected] en er wordt gezorgd dat je wordt toegevoegd.
  • De maandagavond duurloop training wordt weer hervat. De eerste training is in verband met Pinksteren pas op 31 mei om 18:30 onder leiding van Theo.
  • De dinsdagavond fartlek training wordt weer hervat. De eerste training zal weer plaatsvinden op 25 mei om 18:30. Er zijn diverse trainers voor deze groep.
  • De woensdagavond duurloop training zal voorlopig nog NIET Dit omdat voorlopig op woensdag de baantraining van Leo blijft. Deze kan nog niet terug naar de donderdag omdat er dan, in combinatie met de junioren, meer dan 30 mensen op de baan zijn.
  • De woensdagavond baantraining blijft gehandhaafd. Voor de woensdagavond training op de baan blijft het aanmelden gehandhaafd. Mocht je willen deelnemen aan deze training dan kun je contact opnemen met Leo op nummer 06-10482654 zodat je kunt worden toegevoegd aan de app groep. De volgende training is komende woensdag 19 mei om 19:15.
  • De donderdagavond training is momenteel verplaatst naar de woensdagavond in verband met de covid regels ten aanzien van kruisverkeer tussen jeugd en volwassenen (zie vorige bullit).
  • De P groep van Wim van der Linden zal voorlopig blijven training op vrijdagavond. De volgende training is op 21 mei om 19:10. Ook niet P lopers kunnen aansluiten op vrijdag en lopen met een aangepast schema en kunnen zich melden via [email protected] om aan de app groep toegevoegd te worden.
  • De zaterdagochtend training wordt weer hervat. De eerste training is op 22 mei om 09:00 onder leiding van Leon.

De trainingslocaties zijn als volgt:

Maandagavond duurloop: vertrek vanaf Sportpark ter Waerden.
Maandagavond zaaltraining: Spotzaal het Hoefveld.
Dinsdagavond fartlek training: vertrek vanaf parkeerplaats bij het oude Sylvia terrein.
Woensdagavond baantraining: Baantraining op Sportpark ter Waerden.
Vrijdagavond baantraining: Baantraining op Sportpark ter Waerden.
Zaterdagochtend duurloop: Vertek vanaf de Exdel.

Volledigheidshalve vermelden wij dat voor de jeugd géén wijzigingen zijn in de trainingen.

Wij hopen jullie allemaal weer te mogen verwelkomen!

Het Bestuur