Volg STB
Image Alt

Jeugd

Jeugd

De jeugd van Atletiekvereniging STB uit Landgraaf, is meer dan een groepje rennende kinderen, en atletiek is ook veel meer dan alleen maar “rennen”.
Bij onze vereniging kunnen kinderen vanaf 6 jaar op een leuke manier kennis maken met alle facetten van de atletieksport. Tijdens de trainingen wordt hun de grondbeginselen van de atletiek bijgebracht en tijdens de diverse wedstrijden in de regio kunnen zij hun prestaties op een sportieve manier meten met hun leeftijdgenoten van andere verenigingen.
Als jij denkt dat atletiek ook voor jou een leuke sport is, kom dan eens langs en train eens een paar keer mee. We laten iedereen graag enkele weken mee trainen om te kijken of atletiek echt zo leuk is als het uitziet. Je hoeft voor deze “proeftrainingen” natuurlijk niet te betalen
Als je een keer wil meetrainen, hoef je hiervoor natuurlijk geen dure spullen aan te schaffen. Een paar gymschoenen en normale sportkleding is prima (als we buiten trainen en het is slecht weer, een jasje of een trainingspak).
Bij “trainingen” kun je zien waar en wanneer we trainen.
Denk jij dat atletiek ook een sport voor jou is ? Zoek jij een gezellige vereniging, waar je geen nummer, maar een naam hebt ?
Kom eens vrijblijvend langs, of neem kontakt op met:
e-mail : [email protected]
e-mail : [email protected]

Zien we jou binnenkort ook bij STB?