Volg STB
Image Alt

Pupillen

Pupillen

Bij onze vereniging kunnen kinderen vanaf 6 jaar op een leuke manier kennis maken met alle facetten van de atletieksport. Tijdens de trainingen wordt hun de grondbeginselen van de atletiek bijgebracht en tijdens de diverse wedstrijden in de regio kunnen zij hun prestaties op een sportieve manier meten met hun leeftijdgenoten van andere verenigingen.

Als jij denkt dat atletiek ook voor jou een leuke sport is, kom dan eens langs en train eens een paar keer mee. We laten iedereen graag enkele weken mee trainen om te kijken of atletiek echt zo leuk is als het uitziet. Je hoeft voor deze “proeftrainingen” natuurlijk niet te betalen.

Als je een keer wil meetrainen, hoef je hiervoor natuurlijk geen dure spullen aan te schaffen. Een paar gymschoenen en normale sportkleding is prima (als we buiten trainen en het is slecht weer, een jasje of een trainingspak).

Denk jij dat atletiek ook een sport voor jou is ? Zoek jij een gezellige vereniging, waar je geen nummer, maar een naam hebt? Kom eens vrijblijvend langs, of neem contact op met: [email protected].

Zien we jou binnenkort ook bij STB?

Atlethics Champs

Atlethics Champs is de naam van de nieuwe opzet voor de pupillenwedstrijden. De nieuwe opzet van deze pupillenwedstrijden gaat uit van een hogere intensiteit in een veel korter tijdsbestek: veel meer atletiek in maximaal drie uur. Daarbij worden nieuwe en uitdagende wedstrijdvormen geïntroduceerd en nieuwe materialen gebruikt.

Bovendien worden de wedstrijden in teamverband uitgevoerd, en dat verhoogt de spanning en het gezamenlijke plezier. Ouders die voorheen lange tijd langs de kant van de baan stonden te wachten, krijgen een actieve rol in de begeleiding en de jurering bij deze nieuwe wedstrijdvorm.

Weekschema

Dag Tijdstip Locatie
Woensdag 18:00 – 19:00 Park Ter Waerden
Zaterdag 10:00 – 11:00 Park Ter Waerden
* Vanaf november tot en met maart trainen de pupillen B/C/mini op woensdag in de zaal
op Sportpark ter Waerden. Inlichtingen over trainingen:
Iris Pilich, tel. 06-31042067, email : i[email protected]