Volg STB
Image Alt

STB Clubdag

STB Clubdag 2021

Het is weer tijd voor een gezellige dag met je sportieve vrienden en vriendinnen van STB! Dit jaar hebben we de STB Clubactiviteitendag georganiseerd op zondag 10 oktober.

Vanaf de parkeerplaats bij Tennisvereniging TCN (naast onze oude cooperbaan) zullen er een drietal activiteiten starten. Wim van der Linden organiseert hier de beruchte Bergloop voor de liefhebbers (hierover volgt nog nadere informatie). Claudia neemt wandelaars mee voor een mooie route door de Brunssummerheide. En er zullen een aantal groepen een rondje gaan hardlopen. Voor de hardlopers geldt dat het aantal groepen en de snelheid van de groepen bepaald wordt aan de hand van deelnemers die zich inschrijven. We zorgen ervoor dat iedereen aan kan sluiten.

Hieronder staat een overzicht van de verschillende activiteiten die er worden georganiseerd.

Activiteiten:

Activiteit Snelheid Duur Begeleider/Organisator Starttijd
Hardlopen n.t.b. n.t.b. n.t.b. 14:00 uur
Wandelen n.v.t. 5-6 km Claudia Beckers- Steinbusch 14:00 uur
Bergloop Wim van der Linden 12:00 uur
Feestmiddag 16:00 uur

Na afloop van de sportieve activiteiten hebben jullie de tijd om je thuis op te frissen.

Vanaf 16:00 uur (inloop vanaf 15:30 uur) komen we weer samen voor een gezellige feestmiddag bij café Dierks op de Hoogstraat 65 in Landgraaf. Hier kunnen we onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de gezelligheid die we met z’n allen waarschijnlijk zo gemist hebben.

De kosten voor deelname aan de feestmiddag zijn 15 euro. Deelname aan alle activiteiten met uitzondering van de feestmiddag is uiteraard geheel kosteloos.

We vragen je uitdrukkelijk om na je inschrijving het verschuldigde bedrag (15 euro p.p.) binnen één week over te maken op onderstaand rekeningnummer onder vermelding van je naam en eventueel andere personen waarvoor je betaalt.

Rabobank Parkstad Limburg rek.nr. 172433975
IBAN : NL47RABO0172433975
BIC : RABONL2U

Indien we het verschuldigde bedrag op zondag 3 oktober niet hebben ontvangen is je aanmelding NIET geldig! De inschrijvingen voor de STB Clubactiviteitendag sluiten op vrijdag 1 oktober.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected].
Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in!

Groetjes van de STB Clubactiviteitencommissie,
Loraine Homminga en Claudia Beckers-Steinbusch