Volg STB
Image Alt

Clubdag

STB Clubdag Informatie

Het is alweer bijna tijd voor het gezelligste STB evenement van het jaar: de STB Clubactiviteitendag. Dit jaar vindt deze plaats op zondag 29 september. Zowel leden als familie van onze leden zijn uitgenodigd om deel te nemen aan deze dag.

Om 12 uur start de jeugd met de clubkampioenschappen op de atletiekbaan op park ter Waerden. Om 13:00 uur wordt de atletiekbaan op par ter Waerden feestelijk geopend. Na de opening, om 13:30 uur starten alle overige activiteiten vanaf onze baan. Hieronder staat een overzicht van de verschillende activiteiten die er worden georganiseerd. In de organisatie wordt rekening gehouden met deelnemers die zowel deel willen nemen aan de coopertest als een van de andere activiteiten.

Hieronder staat een overzicht van de verschillende activiteiten die er worden georganiseerd.

  • Coopertest
  • Clubkampioenschappen
  • Loopgroep 8/9 km/uur
  • Loopgroep 9/10 km/uur
  • Loopgroep 10/11 km/uur
  • Loopgroep 11/12 km/uur
  • Wandeltocht
  • Fietstocht. De fietstocht betreft een MTB-route (niet al te technisch) van circa 1,5 uur. Iedereen die in het bezit is van een Mountainbike kan deelnemen.

Uw sporttas en overige spullen kunnen opgeborgen worden in bergruimte 4 bij de atletiekbaan. Na afloop van de sportieve activiteiten kan van 14:00 – 15:30 u. gebruik gemaakt worden van de kleed/doucheruimtes 9 (heren) en 10 (dames).

Na afloop (15 uur) zal Bert Vanthoor wederom een heerlijke barbecue verzorgen en kan er gedronken worden in de skylounge op Park Ter Waerden. De kosten voor deelname aan de barbecue zijn 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 12 Jaar. Deelname aan alle activiteiten met uitzondering van de barbecue is uiteraard geheel kosteloos.

We vragen u uitdrukkelijk om na uw inschrijving het verschuldigde bedrag (10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen) binnen één week over te maken op onderstaand rekeningnummer onder vermelding van uw naam en de overige deelnemers binnen uw gezin.

Rabobank Parkstad Limburg rek.nr. 172433975 IBAN : NL47RABO0172433975 BIC : RABONL2U

Indien we het verschuldigde bedrag op zondag 22 september niet hebben ontvangen is uw aanmelding NIET geldig! De inschrijvingen voor de STB Clubactiviteitendag sluiten op 20 september.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Loraine Homminga en Claudia Beckers-Steinbusch