Volg STB
Image Alt

Clubreis

STB Clubreis 2018 - Hasselt

De clubreis ging dit jaar naar Hasselt. Bij het evenement “Dwars door Hasselt” werd deelgenomen aan verschillende onderdelen. Zowel bij de 3, 5, 10 en 15 km waren we met een groot aantal STB-ers vertegenwoordigd.

Kijk via bijgaande [-LINK-] voor de uitslagen.

met sportieve groet,
Loraine, Claudia, Theo en Arno

STB Clubreis 2016 - Ahrathon

Een, in alle opzichten, geslaagde clubreis ligt weer achter ons. Na onze laatste clubreis in 2012, ging op zaterdag 18 juni de clubreis naar de Ahrathon in Bad Neuenahr-Ahrweiler. Met een kleine zestig deelnemers aan deze clubreis en een veertigtal lopers en loopsters werd in de ochtend en middag deelgenomen aan de verschillende afstanden, variërend van 5 km tot de Marathon. Hierbij vielen ook verschillende STB-ers in de prijzen en werden zelfs PR’s gelopen. Het is vooral ook heel mooi om te zien dat vanuit de beginnersgroepen en recreanten velen progressie hebben weten te boeken in de afgelopen maanden.

Na afloop van de wedstrijden werd aangeschoven voor het avondeten in Café/restaurant “Le Mans”, waar de inwendige mens kon worden versterkt onder genot van vast en vloeibaar voedsel.

Als klap op de vuurpijl stond ons daarna nog het afsluitfestival Rock&Wein te wachten op Weingut Sonnenberg. Met de twee coverbands “Soundkitchen” en “Sidewalk” werd de avond onder het genot van het nodige vocht afgesloten.

Voor de uitslagen kijk hier [-LINK-]
Wil je meer informatie over het evenement klik dan op bijgaande [-LINK-]

met sportieve groet,
Arno, Theo, Herman, Huub