Volg STB
Image Alt

Clubreis

STB Clubreis 2022 - ASML Marathon Eindhoven

Eindelijk……we mogen weer !!!!

Na onze geslaagde clubreizen in 2016 en 2018 is het eindelijk weer tijd voor een clubreis.
Tijdens de jaarvergadering jl. is besloten dat de clubreis dit jaar zal plaatsvinden op Zondag 9 oktober 2022 naar de ASML Marathon Eindhoven.

Voor de mensen die al wat langer lid zijn, een oude bekende wedstrijd waar we met veel plezier op terug kijken en waar menigeen bijzondere herinneringen aan heeft.

Niet alleen zijn er meerdere afstanden (te weten: 5, 10, 21.1 en 42.2 km.) maar ontbreekt het ook zeker niet aan sfeer en gezelligheid rondom de verschillende loopwedstrijden.

De inschrijvingen voor de wedstrijdonderdelen zijn inmiddels geopend en het is deze keer zo, dat we jullie vragen ZÉLF IN TE SCHRIJVEN !!! LET OP: doe dat vóór 11 september as., dan wordt je startnummer per post opgestuurd !!!!

Aanmelden voor de gezamenlijke busreis is helaas niet meer mogelijk.

We zullen op die dag rond 7.30 uur vertrekken bij onze atletiekbaan, zodat de 5 km. lopers mooi op tijd aan de start kunnen staan. Omdat het nog niet gemakkelijk is om in Eindhoven op die dag een eetgelegenheid te vinden voor de hele groep, willen we rond 18.00 uur weer huiswaarts keren en samen avondeten in bij restaurant Toscane in Scherpenseel (D).

Uiteraard zullen we jullie t.z.t. informeren over de precieze planning.

Wij hebben er zin in en verheugen ons op weer een geslaagde clubreis!
Theo en Arno

STB Clubreis 2018 - Hasselt

De clubreis ging dit jaar naar Hasselt. Bij het evenement “Dwars door Hasselt” werd deelgenomen aan verschillende onderdelen. Zowel bij de 3, 5, 10 en 15 km waren we met een groot aantal STB-ers vertegenwoordigd.

Kijk via bijgaande [-LINK-] voor de uitslagen.

met sportieve groet,
Loraine, Claudia, Theo en Arno

STB Clubreis 2016 - Ahrathon

Een, in alle opzichten, geslaagde clubreis ligt weer achter ons. Na onze laatste clubreis in 2012, ging op zaterdag 18 juni de clubreis naar de Ahrathon in Bad Neuenahr-Ahrweiler. Met een kleine zestig deelnemers aan deze clubreis en een veertigtal lopers en loopsters werd in de ochtend en middag deelgenomen aan de verschillende afstanden, variërend van 5 km tot de Marathon. Hierbij vielen ook verschillende STB-ers in de prijzen en werden zelfs PR’s gelopen. Het is vooral ook heel mooi om te zien dat vanuit de beginnersgroepen en recreanten velen progressie hebben weten te boeken in de afgelopen maanden.

Na afloop van de wedstrijden werd aangeschoven voor het avondeten in Café/restaurant “Le Mans”, waar de inwendige mens kon worden versterkt onder genot van vast en vloeibaar voedsel.

Als klap op de vuurpijl stond ons daarna nog het afsluitfestival Rock&Wein te wachten op Weingut Sonnenberg. Met de twee coverbands “Soundkitchen” en “Sidewalk” werd de avond onder het genot van het nodige vocht afgesloten.

Voor de uitslagen kijk hier [-LINK-]
Wil je meer informatie over het evenement klik dan op bijgaande [-LINK-]

met sportieve groet,
Arno, Theo, Herman, Huub