Volg STB
Image Alt

Clubkleding

Clubkleding

Bij STB kennen we twee soorten clubkleding. De eerste is het wedstrijdtenue dat gedragen dient te worden bij officiële wedstrijden die onder auspiciën van de atletiekunie plaatsvinden. De kleurstelling van deze wedstrijdkleding is dan ook aangemeld bij de atletiekunie en zijn dus de officiële STB clubkleuren.
De omschrijving bij atletiekunie is als volgt :
Singlet: wit, zijkant blauwe baan van 5cm breed en voorzijde STB logo
Short: blauw met aan de zijkant witte baan van 5cm breed
Voor informatie en bestelling van wedstrijdtenue kun je terecht bij Dick van Pelt.

Funkleding

Daarnaast kennen we ook de funkleding die gedragen kan worden bij overige wedstrijden en evenementen, alsmede uiteraard tijdens het trainen.
Deze funkleding is verkrijgbaar bij Harry Driessen, Loperscompany te Heerlen, en is van het fabrikaat Erima. De T-shirts en singlets voor dames en heren zijn in de kleur hemelblauw. Het is aan te bevelen om deze eerst te gaan passen, want de maten vallen nogal groot uit.

Veiligheidshesjes

Zodra de wintermaanden weer aanbreken is het verplicht om goed zichtbaar te zijn als we weer de straat op gaan. Evenals vorig jaar kunnen deze hesjes, mede dankzij sponsoring door Sjef van Ooyen, weer tegen een speciale prijs besteld worden. De hesjes zijn van het fabrikaat Scotch/3M en zijn speciaal voor hardlopen/sporten op straat. Naast de extra waterafstotende laag, zijn er reflecterende strepen aangebracht en is er een tasje voor iPod/phone. De kosten van dit hesje zal rond de 10 euro bedragen.